08 november 2012

På weekendTur

Denne Weekend skal jeg en tur til Århus med en veninde, vi skal besøge Aros og jeg glæder mig som et lille barn, jeg har nemlig aldrig været der ;) og ja jeg er sikkert gået glip af noget .
 
 Den kæmpemessige dreng har jeg glædet mig længe til at se og selvfølgelig regnbuen. Det bliver en oplevelse også at se Edward Munchs værker, jeg har bestilt billetter og håber en halv time er nok. 
 
Resten af weekenden kommer den til at stå i afslapning's tegn, lidt vin lidt shopperi og der skal der også kreeres på et eller andet tidspunkt.  
 
Ønsker alle en dejlig weekend ;)   
 
 
 
 
3 kommentarer:

  1. Hey søde. Du kan godt glæde dig. Det er er stor oplevelse. Men en halv time til hele museet er altså slet, slet ikke nok!! Vil sige du godt kan gange med fire. Håber du får en skøn tur!! KRAM

    SvarSlet
  2. Det lyder som en perfekt weekend!!! Rigtig go tur :-)

    SvarSlet
  3. Håber i havde en god tur på Aros. Men en halv time kunne i vel ikke klare jer med? Så må der i hvert fald være nogle ting i har misset.

    SvarSlet

Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!