09 januar 2013

2013

Så er det vist på tide jeg lige kommer ud af julegemmerne og hilser godt nytår. Jeg har ingen nytårs fortsætter i år kun, mjo en enkelt... jeg vil være mere egoistisk. Øve mig på at sige mere nej og ikke tilsidesætte mig selv. Tjaaaa lættere sagt end gjort. Vi får se. :) Ønsker alle et Rigtig godt nytår og håber det bringer alle det bedste. Knus2 kommentarer:

 1. Tusind tak og i lige måde .

  Dit nytårsønske er svært men helt nødvendigt i den tid vi lever i. Du ønskes held og lykke med det :)

  Marianne

  SvarSlet
 2. Vidunderlig side! Skønne farver - får mig til at længes efter forår...

  det er da et godt nytårsfortsæt - mit er at holde fokus :)

  SvarSlet

Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!