02 maj 2013

Stempler og struktur

Med knapperne fra indlæget i går har jeg kreeret små stempler og struktur-mønstre på mine artJournal baggrunde. Det er de knapper, med udskårede mønstre der er perfekte til at lave stemplaftryk og struktur i et lag våd akryl maling.

Så ja det var helt rigtigt :) Birthe og Marianne.

Se bare her :)9 kommentarer:

 1. Just Beautiful!!!
  Barb
  USA

  SvarSlet
 2. Jeg må på knappejagt :)

  SvarSlet
 3. Endnu en ting at holde øje med :-) :-) Jeg ser ellers mønstre og "struktur-redskaber" ALLE steder - underligt jeg slet ikke havde tænkt på knapper :-) (jeg er ved at have smittet mand og Unger - herligt...så bringer de jo OSSE spændende sager hjem :-) ) Rigtig god weekend Pia. Og tusind tak for hilsnen hos mig; dit billede med bjerget giver rigtig god mening...

  SvarSlet
 4. Sikken en god ide at bruge knapper som stempler, jeg vil straks gå på jagt i min knappekasse efter nogle jeg kan bruge, dejlig blog du har.
  Anni

  SvarSlet
 5. Sikken en skøn ide og dejligt inspirende :-)

  Hvordan har du sat knapperne fast på korkpropperne og bambuspindene?

  SvarSlet
 6. Very cool idea! Best wishes, Tammy

  SvarSlet
 7. Utilissimi questi stampini... Quante idee che mi hai dato!!! Grazie e adoro le tue opere

  SvarSlet

Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!