31 januar 2014

Når blyanten bliver for lille

 
Felix på 8 år som går i 2. klasse, er STOR forbruger af blyanter!!! det er vildt så ofte, som han kommer hjem med små stumper blyanter og siger at nu er de for små til at holde på… jeg har så opdaget at blyantspidseren bliver flittigt brugt. Så vi har efterhånden nu rigtig mange små blyantstumper og ;D ;D ;D
JA jeg holder stadig på at jeg ikke er en samler… selvom jeg også har rigtig mange papir stumper ;D
Cute little Pecil #Rubberstamps By Pia DoodleDiem 
Jeg bruger de små Blyants stumper som stempler.
 • Jeg skære med en skarp og spids kniv i viskelæderet (det der er tilbage, kan jo være der er gnavet i det) små simple symboler, der er ikke så meget plads, men sødt er det når det ses som stempel aftryk. Ideen til at lave små stempler, ud af rest viskelæderet på de små stumper blyanter, så jeg engang på pinterest.
Cute little Pecil #Rubberstamps 1 By Pia DoodleDiem  Cute little Pecil #Rubberstamps 2 By Pia DoodleDiemCute little Pecil #Rubberstamps 3 By Pia DoodleDiem
  Cute little Pecil #Rubberstamps 4 By Pia DoodleDiem  Cute little Pecil #Rubberstamps 5 By Pia DoodleDiem

 • Jeg laver selv stempler af viskelæder, det nemt at skære i og det giver en dejlig frihed og kreativitet til at lave sine helt egne stempel-motiver. Tag et kig her på DoodleDiemTube og se hvordan jeg laver stempler ;) Viskelæderet er købt i Tiger butikken, man skal ikke købe det dyre, det de har i Tiger butikken er godt og så har de det i store stykker.

Du kan også se videoerne her:


Hav en fantastisk weekend alle sammen, jeg ved jeg skal nok få en super weekend.

7 kommentarer:

 1. Beautiful blog! New Follower!
  Hugs, Jody

  SvarSlet
 2. Skønt indlæg og virkelig fede videoer. Alt sammen meget inspirerende Pia. Jeg må i gang! :) Knus Rikke.

  SvarSlet
 3. Skønt indlæg og virkelig fede videoer. Alt sammen meget inspirerende Pia. Jeg må i gang! :) Knus Rikke.

  SvarSlet
 4. NICE Idea!
  I am a new follower.
  Please look at my blog:
  www.suemarrazzo.blogspot.com
  THX!

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!