30 januar 2014

Symaskine og Scraps

ScrapSwapping
  • Det sidste år har jeg sendt swap journals rundt i verden. Nogle af disse kære ART Journal piger har så været så søde og gavmilde at de har sendt deres papir rester, klippe rester fra deres gemmer eller bare fra deres krea bord. Dette blev hurtigt til ScrapSwapping og hvilken fornøjelse at åbne en konvolut med lækre papir stumper i alle farver og former. EN’s skrald kan i dette tilfælde sagtens være en andens skat.
IMG_7018 IMG_7039
  • Her er en list over de som jeg Lavede Art Journal Swap 2013 med:
www.sandrakayedesigns.blogspot.com
www.michellegeller.typepad.com
www.tangiebaxter.com
www.erinbassett.com
www.instavillage.com/u/kellysart
http://instagram.com/blynnbrandon#
http://www.flickr.com/photos/nanorris/
Birthe Lindhardt   http://www.myartspace.dk/www/User/profile.asp?favourite=1470
Efterhånden har jeg samlet en masse lækkerrier af papir stumper og med mit eget ja så har jeg pludselig bunkevis. Selvfølgelig kan jeg ikke nænne at smide noget ud, jeg betragter absolut ikke mig selv som samler… øhhhh kun på papir;D jeg eeeelsker papir <3
IMG_8489 IMG_8540 IMG_8280IMG_8552 IMG_8557
Så hvad skal jeg så lave med alle de papirs rester?
· Jeg har fundet mit arve stykke frem, min farmors gamle Singer. Jeg har nævnt i tidligere indslag, at jeg ikke er den bedste med nål og tråd heller ikke på maskine. Men nu har jeg altså syet bogomslag til mine nye journals og mildest talt SÅ er det skide skægt. Ingen store beslutninger om hvor papirstykkerne skal sidde, måske lidt farve koordinering men ellers ikke noget der er svært. Skidt pyt at man ikke syr lige og at undertråden ikke passer med overtråden.
image6 image7IMG_2418 IMG_2420
image10 image9
Se selv hvor lækre små bøger der kom ud af det og jeg laver stadig flere… kan godt blive lidt afhængig af det sjove ;D

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar

    Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!