28 august 2014

Gang i pensel gang i mig!

Så sent som i går sad jeg fra kl 10 til kl 21 og malede og malede, batteriet blev ved med at køre. Det eneste tidspunkt jeg rejste mig, var for at hente en håndmad eller ..... Nå ja det behøver jeg ikke skrive 😜

Det var helt vild at mærke den summen af farve glæde og penselstrøg, ideer til nye motiver og bare male derudaf! Så dejligt. 

Jeg fandt et lærred frem fra gemmerne, hvor der allerede var malet på. Dette måtte blive mit "lege" lærred. Det giver en vis frihed at der ikke er nogen bunden opgave. 

Jeg fandt en masse servietter og silkepapirs stykker frem og begynde at intuitivt lime stykker på. Jeg er vild med den overflade det efterlader, det er så lækkert at male på. 

Så skal jeg ellers love at der kom gang i penslen... 😃
Med god musik i baggrunden og en to litters vandflaske ved siden så var planen at bare male derudaf. Det var heller ikke mig der havde hente-børn-tjansen så alle tanker var bare i nuet og på paletten. 
Det hele gav så så også andledning til at arbejde videre på de seks billeder jeg skal have med på den årlige Skt. Bendts udstilling fra september 13. - september 28. 

Her lidt udsnit af de billeder der skal med. 

Hav en fantastisk dag. 
Jeg selv vil holde weekend og tage til Tønder festival med hele familien i fire dage hos børnenes oldemor. 
Men først skal jeg liiiiiige swinge penslen lidt mere 😉  

1 kommentar:

Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!