11 november 2014

Lidt fra de sidste 4 måneder

Det går så hurtigt :)

Så mange ting er der sket, de sidste fire måneder. Jeg har været i praktik i hobby butikken Luna Hobby, hvor jeg har fået lov til at udfolde mig som grafiker og illustrator. Jeg har undervist i Promarkere, Doodle kunsten, Mixed Medie kunsten og lavet Art Journaler med masser glade og lærelystige damer og det har været en REN fornøjelse.


 


Leg med Promarker og Doodlerier

Her har jeg vist kursisterne, hvordan man kan bruge Promarker tusch, i fri design og i stempelaftryk.

Med fri design brugte vi sorte Pigment Ink penne, de opløses ikke når man bruger de alkohol baserede Promarkere. Det samme for stemplerne, der brugte vi Pigment Ink stempelpude.
Hvis man bruger penne og stempelpuder som ikke er Pigment Ink, så vil den sorte streg tvære ud, når man bruger Promarker på den.

Kan jeg sige det på andre måder!!! I loooooved it.

Det var fantastisk at undervise i det jeg holder så meget af, det var tilmed taknemmelige kursister jeg havde på holdene. Så stolt og så glad. Jeg ville ønske jeg kunne gøre det for altid.
 

      
 

1 kommentar:

  1. Du må gøre det noget mere i undervisning - for jeg har ikke set dine kurser! Jeg er dog tilmeldt det lille kursus på SAM - og glæder mig!

    SvarSlet

Thank you for visiting my blog! The use of images or contnet without my permission is prohibited. Please feel free to contact me if you'd like to use anything published here!